Vinskole (Temaaften)- bestil billet her 

Unika Vine ApS tager hul på sæson 3 af den succesfulde vinskole. Vi satser på endnu flere hyggelige aftener, hvor der deles ud af vores store passion for vin. I 2020 har vi valgt at holde individuelle tema dage, hvor alle kan være med uanset niveau. På den måde skal man ikke binde flere aftner i træk og kan vælge de temaer som man finder spændende.  

Spørg efter det komplette program for Vores Teamsmagninger i hele 2020: info@unikavine.dk 


Der er plads til 16 personer til en Temaaften (først til mølle!)

Tema: CHAMPAGNE (16 Billetter) – Billet klik her                                                          Pris: 250 kr

Det lille eksklusive område i Frankrig med de kolde nætter og den kalkede jord som bidrager til disse dejlige mousserende vine. Vi smager de forskellige stilarter og snakker om vinen. Hvilke druer bruges til fremstilling af champagne, Hvad er forskellen og hvordan smager de. Hvad gør champagne til den store og anerkendte  vin den er og meget mere på denne skønne aften. 

Dato: mandag 11 maj Tid: 19.00 til 21.30 Sted: Holbækvej 19, Roskilde

 

Tema: Vinens ABC (16 Billetter) – Billet klik her                                                              Pris: 250 kr

Denne aften er alle velkommen som gerne vil lære lidt om vin generelt eller ønsker at blive bedre til at vælge sin vin ud fra smag. dVi kommer ind på de forskellige stilarter indenfor vin og sætter fokus på forskelle imellem europæisk og oversøisk vine. Du kan også lære at kvalitets bedømme vin, samt at sætte vin til mad. Vi snakker om arbejdet i marken og produktionsmetoder i kælderen. Vi kommer ind på smageteknik, korrekt servering og opbevaring af vin. – alt imens vi smager en masse gode og nogle gange sjældne vine.  

Dato: mandag 25 maj Tid: 19.00 til 21.30 Sted: Holbækvej 19, Roskilde

 

Tema: Tyske og Østrigske vine (16 Billetter) – Billet klik her                                        Pris: 250 kr

Det bliver med garanti en sprød aften med masser af ranke vine. Vi smager på hvide og røde vine  fra de 2 lande med lange traditioner for elegante vine. Pinot Noir, Riesling og Grüner Veltliner er blot nogle af de skønne druer som findes på disse kanter. Hvad er årsagen til at netop disse vinlande finder større udbredelse netop nu.

Dato: 8 juni Tid: 19.00 til 21.30 Sted: Holbækvej 19, Roskilde