Handelsbetingelser

Se handelsbetingelser vedr. abonnement

Priser: Alle priser er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer ved senere bestilling af samme varer. Alle angivne priser er inklusive 25% moms. Der tages forbehold for udsolgte varer, pris- og tastefejl, afgiftsændringer samt udefrakommende pris- og valutaændringer.

Betaling: MobilePay, Dankort, Bankoverførsel og Kontant. Der gives ikke kredit.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse: Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen, for at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber. VIGTIGT: Ved levering er det købers ansvar at kontrollere varerne. Alle synlige skader, anbrud eller manko i henhold til fragtbrevet SKAL noteres på fragtbrevet, inden der kvitteres.

Levering: Varerne leveres til døren eller umiddelbart inden for døren, såfremt adgangsforholdene tillader dette, dvs. fast underlag og ingen trin. Hvis du ikke kan være hjemme, når varerne kommer, kan du vælge at få leverancen sendt til en anden adresse, evt. din arbejdsplads. Såfremt det ønskes at få varerne stillet i garage, ved døren eller hos naboen, hvis ingen hjemme, sker det på købers ansvar. Såfremt der ikke er nogen til at modtage og kvittere for varerne, kontaktes fragtmanden for at aftale afhentning eller genudkørsel, som sker for købers regning.

Reklamations-, fortrydelses- og returret: I henhold til loven om visse forbrugeraftaler er drikkevarer købt på internettet ikke omfattet af fortrydelses- eller returret.

Unikavine yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato, idet reklamationsretten er begrænset af varernes naturlige holdbarhed. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller forkert opbevaring, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, vold eller uautoriserede indgreb. Fakturaen skal fremvises til Unika Vine ApS i forbindelse med anvendelse af reklamationen. Ved eventuel reklamation letter det sagsbehandlingen, hvis du sender en mail til info@unikavine.dk eller ringer på telefon 53 81 00 97.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav nægtes modtagelse. Varerne skal returneres forsvarligt emballeret og i samme stand og mængde som ved modtagelsen. Køber betaler selv for at sende varerne retur. Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg til private – det gælder ikke varer solgt til virksomheder

Vintage vine byttes KUN hvis de ikke lever op til standen som er A, A+ eller B hvilket betyder at vinen har fin etikette, vinen står ikke lavere end skuldrene, farven indikerer at vinen ikke er gået over i eddike (altså klar) proppen er intakt. Hvis vinen er åbnet, tages den ikke retur.

Propvin byttes, men kunden står for at returnere vinen til Unika Vine ApS.