Samtykkeerklæring

Samtykke ved køb Når du afgiver en ordre hos Unika Vine ApS, skal du taste personlige data som cvr-nr., navn, adresse, e-mail og telefonnummer. I forbindelse med dit køb, giver du os samtykke til at opbevare dine data, samt at bruge dem så vi kan overholde vores forpligtelse overfor dig.

Bliver data delt med tredjeparter? Dine data bliver delt med Visma Software A/S i helhold til vores aftale med Visma Software A/S. Vi har etableret en databehandleraftale med dem. Dine personlige data bliver kun delt med tredjeparter, hvis den valgte betalingsmetode kræver, at vi videresender information. Ingen personlig data bliver solgt til tredjeparter.

Hvilke data gemmes, og hvor længe? Vi gemmer relevant data så længe vi er ansvarlige i henhold til dansk regnskabslovgivning. For at beskytte dig mod svig, gemmer vi også din IP-adresse.

Rettigheder til data I henhold til GDPR har du ret til adgang til de data vi har gemt om dig. Du har også ret til at få de data vi har gemt slettet.

Håndtering af personlig data Hvis du mener, at vi ikke overholder vores forpligtelser i forbindelse med håndtering af personfølsomme data, kan du også kontakte Datatilsynet.